Yves Saint Laurent - Y 2017

43 900,00 HUF
Adóval együtt
Választ a méretek közül
  • 60ml
Mennyiség

  • Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe! Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe!
  • Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén
  • A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre

Mit akarsz? Mi tesz boldoggá? Mi hajtja Önt? Az Y Yves Saint Laurent parfüm egy őszinte bólintás az igazi 21. századi férfiasságra. Ezzel az illattal az Yves Saint Laurent arra az erőre és elszántságra szeretné felhívni a figyelmet, amellyel a férfiak magabiztosan járnak az életben. Az új YSL parfüm tökéletesen tükrözi az álmodozót, aki mindig új kalandok után kutat, készen áll az új kihívásokra, és tüzes temperamentumával sok bajba keveredett már.

Az Y by Yves Saint Laurent egy igazi maximalista vezetésével jött létre. Dominique Ropion a parfümkészítés művészetének igazi mestere, aki enciklopédikus joggal rendelkezik a parfümkészítés területén. Illatai szinte svájci precizitással készülnek, így könnyen felismerhetjük a bennük található illatjegyeket, és az egész tökéletes egyensúlyt tart fenn. Az YSL Y parfümöt egy klasszikus, dupla üveg flakonba zárják, amelynek lekerekített közepe kiemeli a férfias karakter összetettségét. A kék árnyalat tökéletesen illeszkedik az YSL márka jellegzetes ezüst elemeihez. A fekete kitűző teszi teljessé az egészet, klasszikus jelleget kölcsönözve a designnak.

A 2017-ben bemutatott parfüm egy energizáló kompozíció, tele szenvedéllyel és bátorsággal, kiemelve minden férfi legnagyobb értékeit. Jól működik a mindennapi tevékenységek során, de az esti kiruccanások során is. Az első pillanatok az Y parfümmel, a citrusos és frissítő bergamottal és citrommal való találkozás, friss és enyhén savas. A fejjegyeket a gyömbér és a menta egészíti ki, amelyek enyhe fűszerességükkel és intenzitásukkal kellemesen kiegészítik az egész kompozíciót. A következő percekben az érzékeket az intenzívebb és enyhén édesebb szívjegyek élénkítik, amelyek aromáikkal kifejezik az Y by Yves Saint Laurent jellegét. Először az ibolyalevelek válnak érzékelhetővé, amelyek a frissen nyírt gyepre emlékeztetnek. Ezt követi a zsálya gyógynövényes illata, amely időnként a füstölőre emlékeztethet. A szívjegyek virágos és gyümölcsös aromákkal zárulnak. A rózsaolajra emlékeztető illatú geránium, valamint az alma és az ananász tökéletes szünetet jelentenek a nehezebb és gyógynövényes fejjegyek között. Az általános Y parfüm hangsúlyozása érdekében az alapjegyek között intenzív és enyhén fűszeres pézsma és ámbra, valamint gyógynövényes füstölő található. Emellett erős fás akkordok, mint a balzsamfenyő és a cédrus is érezhetőek. A kompozíciót egy különleges vetiver teszi teljessé, amelynek illata egyszerre fűszeresnek és fásnak, ugyanakkor földesnek és frissnek is mondható.

Az Y by Yves Saint Laurent egy parfüm olyan férfiaknak, akik bátorságukkal és álmaikkal meghódítják az egymást követő csúcsokat, és mindig sikereket érnek el. Engedd, hogy feltáruljanak rejtett vágyaid. Fejezd ki valódi énedet az Yves Saint Laurent egyedülálló illatával.

- Fejjegyek: bergamott, aldehidek, gyömbér, citrom, menta
- Szívjegyek: ibolyalevél, zsálya, geránium, alma, ananász
- Alapjegyek: pézsma, ámbra, tömjén, balzsamfenyő, cédrus, vetiver

Yves Saint Laurent Y by Yves Saint Laurent egy fás és aromás férfi parfüm. Ez egy új parfüm, az Yves Saint Laurent Y 2017-ben jelent meg.



Az internetezők keresték a következő keresőszavakra is: jennifer lopez y antonio banderas, új ysl parfüm, parfüm y, y by yves saint laurent, y parfüm, y parfüm ysl, ysl parfüm, ysl y parfüm, csere, egyenértékű, y y yves saint laurent.

FIGYELEM - a termékleírások részben vagy egészben másolása, feldolgozása és terjesztése tilos!

A parfüm színváltozása természetes folyamat, amely a fény vagy hő hatásának, valamint a parfüm öregedési folyamatának eredménye. A színváltozás általában nem befolyásolja a parfüm illatának minőségét.