Yves Saint Laurent - Black Opium Nuit Blanche 2016

45 900,00 HUF
Adóval együtt
Választ a méretek közül
  • 50ml
Mennyiség

notifications Notify me when the product will be available

Értesítsen

  • Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe! Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe!
  • Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén
  • A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre

A vonzási hatás

Hogyan lehetséges, hogy bár nem igazán akarod, mégis mindig minden helyzet középpontjában találod magad? Számodra sosincs vége az éjszakának. Te vagy a trendteremtő, és az unalom fogalma bizonyára teljesen idegen számodra. Az Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche a szemérmetlen spontaneitásra utal, amely titokzatossággal és magával ragadó szépséggel párosulva vonzza a tömegeket. Ne ragaszkodj a társadalmi normák merev sablonjaihoz, mutasd meg a világnak, hogy az álmaid valósággá válhatnak. Tűnj ki bátorságoddal, inspirálj az élet iránti szenvedéllyel. Sétálj emelt fővel az életben a rendkívüli Black Opium Nuit en Blanche by Yves Saint Laurent illattal.

Ébreszd fel szunnyadó temperamentumodat

A női temperamentum robbanékony természetének tökéletes kiegészítése érdekében Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc és Olivier Cresp gondoskodtak arról, hogy az illatkeverék a legkülönlegesebb összetevőket tartalmazza. Az első akkordok, amelyek érzékszerveinket érik, a rizs kombinációja, amelynek meglepő illata a diófélékre emlékeztethet, a burbun bors fűszeres akkordjaival együtt, hogy fűszerességet adjon a női erények hangsúlyozásához. A fejjegyek közé tartozik még az ánizs nem nyilvánvaló illata, amelynek édes illata csodálatos aurát áraszt, tömegeket gyönyörködtetve. A Senseliers gondoskodott arról is, hogy a Black Opium Nuit Blanche szívjegyei is egyediek legyenek. A narancsvirág friss, citrusos-édes illatának szokatlan keveréke a kávéval kombinálva erőteljesen energizáló kombinációt alkot, amely tükrözi Yves Saint Laurent elképzeléseit a Nuit Blanche-ot viselő nőről. A szívjegyeket kiegészíti a nőiességet hangsúlyozó bazsarózsa és a koriander finom púderes illata, amely meleg, enyhén diós illatával a biztonság és a gyermeki szabadság érzését idézi. Annak érdekében, hogy a Black Opium Nuit Blanche minél tovább tartson, az alapjegyek szokatlan kombinációját használták. A szantálfa az édes vaníliával kombinálva olyan kontrasztos kombináció, amely tökéletesen demonstrálja a női sokoldalúságot. A továbbiakban a tej és a karamell aromájával találkozunk, amelyek együttesen ébresztik fel a képzeletet, hangsúlyozva a nő édes és ártatlan természetét, amelynek héja alatt egy igazi ketyegő bomba rejtőzik. Az egészet a fehér pézsma illata zárja, amely a bőrön rögzítve illatát teszi teljessé a kompozíciót.

A fantasztikus parfümőrök figyelő szemei alatt összeállított Black Opium Nuit Blanche illat egy olyan kombináció, amely tökéletes az esti kirándulásokhoz és különleges alkalmakhoz, amelyek a styling szokatlan kiegészítését igénylik. Az YSL nő tele van eleganciával és előkelőséggel, és vonzerejének köszönhetően minden helyzethez alkalmazkodik, gyakran vitákat kavarva. Mindig ott van, amikor sok minden történik. Ne hagyja, hogy a legszebb pillanatok elszökjenek Ön elől, engedje, hogy a spontaneitás magával ragadja a Black Opium Nuit Blanche segítségével.

- Fejjegyek: rizs, bourbon bors, ánizs
- Szívjegyek: narancsvirág, kávé, bazsarózsa, koriander
- Alapjegyek: vanília, szantálfa, fehér pézsma, karamell, tej

A Black Opium Nuit Blanche az Yves Saint Laurent-tól egy keleties-vaníliás női parfüm. Megjelent 2016-ban.



Az internetezők a következőre is rákerestek: nuit blanche, nuit en blanche, replacement, equivalent.

FIGYELEM - a termékleírások részben vagy egészben másolása, feldolgozása és terjesztése tilos!

A parfüm színváltozása természetes folyamat, amely a fény vagy hő hatásának, valamint a parfüm öregedési folyamatának eredménye. A színváltozás általában nem befolyásolja a parfüm illatának minőségét.