Lancome - Idole Now EDP 2023

36 590,00 HUF
Adóval együtt
Válassz a kollekciók küzül
Választ a méretek közül
  • 50ml
Mennyiség

  • Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe! Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe!
  • Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén
  • A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre

Modern elegancia

A Lancôme Idôle Now EDT 2023 a modern elegancia esszenciája, olyan nők számára, akik a klasszikus és a merész innováció kombinációjára vágynak. Ez az illat a modern nőiességet ünnepli a finom rózsát, az érzéki orchideát és a meleg vaníliát ötvöző egyedi illatkompozícióval. Az Idôle Now EDT 2023 bármilyen alkalomra tökéletes, a luxus és a kifinomultság kvintesszenciája.



Tökéletes társ minden alkalomra

A Lancôme Idôle Now EDT 2023 egy olyan parfüm, amely tökéletes a mindennapokra és a különleges alkalmakra egyaránt. Sokoldalúsága miatt évszaktól és helyzettől függetlenül ideális választás. A rózsaillat frissességet kölcsönöz a reggeleknek, a parfüm szívében lévő orchidea érzékiséget kölcsönöz a délutáni kikapcsolódáshoz, az alapban lévő meleg vanília pedig tökéletes az esti kikapcsolódáshoz. Ez a parfüm tökéletes ajándékötlet is. Az elegáns csomagolás és az egyedi illatkompozíció olyan ajándékká teszi, amelyet minden nő biztosan értékelni fog. Az Idôle Now EDT 2023 azok számára készült, akik valami igazán egyedi és kifinomult illattal szeretnék megajándékozni szeretteiket. A Lancôme Idôle Now EDT 2023 a modern nőiesség esszenciája. A klasszikus rózsajegyek, az érzéki orchidea és a meleg vanília kombinációja egy olyan egyedi illatot hoz létre, amely az eleganciát és a kifinomultságot hangsúlyozza. Bármilyen alkalomra is kerüljön sor, ez a parfüm tökéletes társ lesz, hogy magabiztosságot adjon és minden pillanatot különlegessé tegyen.


Illatjegyek:

Rózsa; 

Szívjegyek - Orchidea; 

Alapjegyek - Vanília

FIGYELEM - a termékleírások részben vagy egészben másolása, feldolgozása és terjesztése tilos!

A parfüm színváltozása természetes folyamat, amely a fény vagy hő hatásának, valamint a parfüm öregedési folyamatának eredménye. A színváltozás általában nem befolyásolja a parfüm illatának minőségét.