Guerlain - Spiritueuse Double Vanilla 2007

150 460,00 HUF
Adóval együtt
Válassz a kollekciók küzül
Választ a méretek közül
  • 100ml
Mennyiség

notifications Notify me when the product will be available

Értesítsen

  • Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe! Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe!
  • Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén
  • A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre

Fedezze fel ezt az egyedülálló illatot, amely ötvözi a hagyományok gazdagságát a modern eleganciával.

A Guerlain - Spiritueuse Double Vanille 2007 egy olyan parfüm, amely a luxus és a kifinomultság világába repít minket. Ez az egyedülálló kompozíció, amelyet a Guerlain parfümkészítő mesterei alkottak, a vanília érzéki akkordjait egzotikus és összetett jegyekkel ötvözi, hogy egy olyan illatot hozzon létre, amely egyszerre klasszikus és modern. Utazás az intenzív érzelmek és felejthetetlen pillanatok világába, ahol minden akkord saját történetet mesél.



Varázslatos bevezetés

A Guerlain - Spiritueuse Double Vanille 2007 első találkozásától kezdve az érzékek az illatok titokzatos és összetett világába vonzódnak. A fejjegyek meleg és füstös füstölővel nyitnak, amely a misztikus elegancia légkörét teremti meg. A tömjén a mélység és az intenzitás jegyeit hozza, tökéletes hátteret biztosítva az energikusabb összetevőknek. A rózsaszín bors fűszeres és enyhén csípős jellegével szikrát és dinamizmust kölcsönöz a kompozíciónak, az első pillanattól kezdve magára vonva a figyelmet. A bergamott friss és citrusos aromájával egy csipetnyi könnyedséget és frissességet kölcsönöz, amely harmonikusan keveredik a tömjén és a bors intenzitásával. Ez a varázslatos bevezetés azonnal izgalmassá és vonzóvá teszi az illatot.



Az elegancia virágos szíve

Ahogy a fejjegyek kezdenek visszahúzódni, előtérbe kerülnek a szívjegyek, amelyek meghatározzák a Spiritueuse Double Vanille 2007 jellegét és eleganciáját. A cédrus meleg és fás aromájával szilárd és kifinomult alapot teremt, amely mélységet és stabilitást ad a kompozíciónak. Az egzotikus és virágos profilú ylang-ylang egy csipetnyi érzékiséget és édességet kölcsönöz, amely tökéletesen keveredik a cédruséval. A gazdag és intenzív illatáról ismert bolgár rózsa egy csipetnyi romantikát és luxust kölcsönöz a parfümnek. A jázmin finom és érzéki aromájával teszi teljessé a virágos szívet, harmonikus és összetett kompozíciót alkotva, amely egyszerre elegáns és érzéki.



A vanília érzékiségének mélysége

A Guerlain - Spiritueuse Double Vanille 2007 alapja az alapjegyek, amelyek az illat tartósságát és intenzitását adják. A vanília meleg, krémes és enyhén füstös jellegével a kompozíció szíve. Gazdag és érzéki illata a kényelem és a luxus auráját teremti meg, amely egész nap beborítja viselőjét. A benzoin édes és balzsamos illatával kiegészíti a vaníliát, mélységet és összetettséget kölcsönözve a kompozíciónak. Meleg, gyantás akkordjai egy csipetnyi titokzatosságot és egzotikumot kölcsönöznek, harmonikus és érzéki egészet alkotva, amely órákig a bőrön marad.



Illatjegyek:

Illatjegyek: Frankincense, rózsaszín bors és bergamott; 

Szívjegyek: cédrus, ylang-ylang, bolgár rózsa és jázmin; 

Alapjegyek: Vanília és benzoin.

FIGYELEM - a termékleírások részben vagy egészben másolása, feldolgozása és terjesztése tilos!

A parfüm színváltozása természetes folyamat, amely a fény vagy hő hatásának, valamint a parfüm öregedési folyamatának eredménye. A színváltozás általában nem befolyásolja a parfüm illatának minőségét.