Givenchy - L'Interdit Rouge Ultime 2023

49 180,00 HUF
Adóval együtt
Válassz a kollekciók küzül
Választ a méretek közül
  • 50ml
Mennyiség

  • Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe! Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe!
  • Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén
  • A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre

Merészség és elegancia minden cseppben

A Givenchy - L'Interdit Rouge Ultime 2023 nem csupán egy illat, hanem a merészség és a kifinomultság manifesztuma. Ennek az egyedülálló kompozíciónak minden cseppjében egy történet rejtőzik, amely a múltat és a jelent ötvözi, hogy felejthetetlen illatélményt teremtsen. Ez az illat a konvenciók elleni lázadás kifejeződése, amely arra ösztönöz, hogy feszegesse a határokat és fedezze fel az ismeretlent.



Virágcsokor Tunéziából

A L'Interdit Rouge Ultime 2023 első érintésétől kezdve az érzékeket egy gazdag fejjegyekből álló csokorba burkolja, amely frissességet és finomságot áraszt. A tunéziai narancsvirág köszönti az első illatot - illata egyszerre édes és kifinomult, és egy csipetnyi egzotikus frissességet hoz. A nagylevelű jázmin intenzív virágillatával mélységet és eleganciát kölcsönöz a kompozíciónak, harmonikus egyensúlyt teremtve a naranccsal. A tunéziai neroli, enyhén zöld és citrusos jellegével kiegészíti a fejjegyeket, a tisztaság és az átláthatóság elemét hozva. Ez a harmonikus keverék azonnal vonzóvá és izgalmassá teszi az illatot, felkészítve az érzékeket ennek az összetett kompozíciónak a következő rétegeire.



Egzotikus intenzitás

A L'Interdit Rouge Ultime 2023 szívében az illat igazi lényege rejlik, amely érzékiségével és intenzitásával csábít. A gazdag és krémes aromájáról ismert indiai tubarózsa áll ennek a rétegnek a középpontjában. Illata megbabonázó, tele van mélységgel és egzotikummal, felejthetetlen benyomást keltve. A kakaóbab egy váratlan, de rendkívül vonzó jegyet ad a kompozícióhoz. Meleg, keserédes aromája egy csipetnyi luxust és érzékiséget hoz be, kontrasztot alkotva a tuberóz virágos jegyeivel. Ez a kombináció teszi az illat szívét egyszerre gazdaggá és összetetté, rendkívüli illatélményt nyújtva, amely minden egyes percben kibontakozik.



Mély érzékiség és elegancia

A L'Interdit Rouge Ultime 2023 alapjegyei adják az illat tartósságát és intenzitását. Az indonéz pacsulilevél földes és balzsamos aromájával mély, érzéki érintést hoz, amely gazdagságot és erőt kölcsönöz a kompozíciónak. Az ambroxan, egy szintetikus összetevő, amely meleg, borostyán illatú, a luxus és az elegancia jegyét adja az illatnak, kiemelve annak kifinomultságát. A haiti vetiver fás és enyhén füstös jellegével a szigorúság és a természetesség elemét hozza a kompozícióba, harmonikus egyensúlyt teremtve a többi összetevővel. A dohány meleg és aromás illatával zárja az egészet, a kifinomult férfiasság és mélység jegyeit adva hozzá.



Illatjegyek:

Jázmin és tunéziai neroli;

Szívjegyek: indiai tubarózsa és kakaóbab; 

Alapjegyek: Indonéziai pacsulilevél, ambroxán, haiti vetiver és dohány.

FIGYELEM - a termékleírások részben vagy egészben másolása, feldolgozása és terjesztése tilos!

A parfüm színváltozása természetes folyamat, amely a fény vagy hő hatásának, valamint a parfüm öregedési folyamatának eredménye. A színváltozás általában nem befolyásolja a parfüm illatának minőségét.