Dior - Homme Sport (2012)

54 900,00 HUF
Adóval együtt
Választ a méretek közül
  • 200ml
Mennyiség

notifications Notify me when the product will be available

Értesítsen

  • Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe! Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe!
  • Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén
  • A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre

A Dior Homme Sport 2012 egy fás-aromás férfi parfüm. A Dior Homme Sport 2012 parfümöt 2012-ben adták ki. Az illatkompozíció alkotója Francois Demachy . A fejjegyek a citrom és a gyömbérvirág; a szívjegy az írisz; az alapjegyek a zöld jegyek és a cédrus.


Az internetezők keresték még: azzaro homme sport, dior on sport, dior sport, dior sport homme, dior sport meski, dior sport parfüm, dior sport parfüm, dior sport parfüm, dior homme sport, női parfüm 2012, dior homme sport parfüm, dior sport parfüm, dior sport parfüm, dior sport parfüm, férfi illatok 2012, csere, egyenértékű, dior homme sport edp.

FIGYELEM - a termékleírások részben vagy egészben másolása, feldolgozása és terjesztése tilos!

A parfüm színváltozása természetes folyamat, amely a fény vagy hő hatásának, valamint a parfüm öregedési folyamatának eredménye. A színváltozás általában nem befolyásolja a parfüm illatának minőségét.