Creed - Absolu Aventus 2023

142 483,00 HUF
Adóval együtt
Válassz a kollekciók küzül
Választ a méretek közül
  • 75ml
Mennyiség

notifications Notify me when the product will be available

Értesítsen

  • Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe! Gyors és biztonságos vásárlás – a rendelés leadása egy percet vesz igénybe!
  • Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén Ingyenes kiszállítás minden 16000 HUF feletti rendelés esetén
  • A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre A kapott illat nem váltotta be az elvárásaidat? 30 napod van a visszaküldésre

Fedezze fel a férfiasság új dimenzióját

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel az egyedülálló Creed Absolu Aventus parfümöt, amely erőt és eleganciát sugároz. Ez a francia vonatkozású parfüm a luxus és a stílus kvintesszenciája, amely lehetővé teszi, hogy felejthetetlen illatélményt élvezhessen. Ennek az egyedülálló parfümnek a középpontjában a grapefruit, a bergamott és a fekete ribizli harmonikus keveréke áll, amely intenzív és energikus frissességgel borít be. Ehhez adjuk hozzá a gyömbért, a fahéjat, a citromot és a kardamomot egy olyan illatért, amely gyönyörködteti és felvidítja az érzékeket, kiemelve az Ön egyedi személyiségét.



Erő és kitartás

Ennek a parfümnek az alapjegye az erő és a tartósság kombinációja. A rózsaszín bors, a pacsuli és a vetiver kivételes tartósságot és mélységet kölcsönöz. A lecsengés tökéletes összefoglalása a Creed Absolu Aventus parfüm által kínált aromás és elegáns illatvilágban tett utazásnak. Fedezze fel a Creed Absolu Aventus parfüm erejét és eleganciáját, és hagyja, hogy magával ragadja egyedülálló illata.



Illatjegyek: 

Felső jegyek: Grapefruit, bergamott, fekete ribizli.

Szívjegyek: Gyömbér, fahéj, citrom, kardamom.

Alapjegyek: Rózsaszín bors, pacsuli, Vetiver.

FIGYELEM - a termékleírások részben vagy egészben másolása, feldolgozása és terjesztése tilos!

A parfüm színváltozása természetes folyamat, amely a fény vagy hő hatásának, valamint a parfüm öregedési folyamatának eredménye. A színváltozás általában nem befolyásolja a parfüm illatának minőségét.